ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ)

(Το κείμενο που ακολουθεί είναι από δύο επιστολές που στάλθηκαν τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 1998)



Αυτή είναι μια προφητεία που εκπληρώνεται κατά γράμμα. Ζούμε όπως λέω εγώ πάνω στο χρόνο, αλλά δεν θα υπάρξει διαφυγή στον πλανήτη γιατί το πιο φοβερό και συγκεχυμένο (αυτό που θα προκαλέσει σύγχυση) είναι το πλησίασμα του πλανήτη Ερκόλουμπους, που ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες μπορούν να υπολογίσουν τους κινδύνους που φέρνει για τον πλανήτη μας, γιατί αν ο Ερκόλουμπους περάσει πιο κοντά από ότι πιστεύεται από τη Γη, θα πετάξουμε σε κομμάτια. 


Το πλησίασμα του πλανήτη Ερκόλουμπους στο δικό μας φέρνει ως συνέπεια πολύ ζέστη, που θα κάψει τα φυτά, τα ζώα και όλοι την ανθρωπότητα. Πριν περάσει μπροστά (απέναντι) από τον πλανήτη μας, η φωτιά του Ερκόλουμπους θα κάψει το περισσότερο μέρος της ζωής.  Αυτό που λέω εδώ το υποστηρίζω (μπροστά) σε  οποιονδήποτε επιστήμονα, διότι έτσι θα γίνει.


Αυτό θα φέρει αναταραχές σε όλο τον πλανήτη, δεν θα υπάρξει πού να κρυφτεί κανείς. Ας χωθεί όπου θελήσει να χωθεί, εκεί δεν υπάρχει κρυψώνα. Έρχεται η νοητική ανισορροπία της ανθρωπότητας και θα μείνουμε χειρότερα από όσο είμαστε. 


Επομένως λοιπόν αυτό σας το γνωστοποιώ γιατί είναι καθήκον μου να σας προειδοποιώ. Μονάχα μας μένει ένας μόνο δρόμος: είναι να δουλεύουμε με τον ψυχολογικό θάνατο των ελαττωμάτων αλλά ριζικά. Τον κάθε ένα που δουλεύει σοβαρά θα τον βγάζουν σε ένα ασφαλές μέρος όπου θα μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του, γιατί έρχονται σεισμοί, θαλάσσιοι σεισμοί, τρεμουλιάσματα του πλανήτη, τέλος μια ολική καταστροφή· ώσπου να τελειώσει να φύγει ο άξονας της Γης, γιατί ήδη είναι κουνημένος και θα βυθιστεί στον ωκεανό. Αυτό είναι το τέλος μας. 


Επομένως λοιπόν, το καλύτερο είναι να δουλεύουμε πάνω στον Ψυχολογικό Θάνατο (των Εγώ μας), αλλά να αφιερώσουμε χρόνο στον Θάνατο· όποιος πεθαίνει, σε πράξεις, είναι σώος διότι οι Ιεραρχίες μπορούν να τον προστατέψουν όπου και αν βρεθεί.   Αυτή είναι η μόνη ελπίδα που έχουμε (για) να διαφύγουμε από την μεγάλη καταστροφή, που θα είναι τρομερά φοβερή για την φτωχή ανθρωπότητα.


Εγώ δεν σας συμβουλεύω να πάτε αλλού, διότι δεν θα υπάρξει κρυψώνα σε κανένα μέρος του πλανήτη· όλος ο πλανήτης  θα  ρημάξει  και  η  ανυπόφορη  ζέστη του άλλου πλανήτη θα κάψει μεγάλο μέρος του δικού μας. Ο κόσμος θα πεθάνει από την ζέστη και χωρίς τροφές.  Επομένως λοιπόν αφιερώστε χρόνο στον Ψυχολογικό Θάνατο των Εγώ.


Στέλνω αυτή την προειδοποίηση για να βαλθείτε στην δουλειά και να πάψετε να μιλάτε τόσο και ας πάμε στις πράξεις, οι πράξεις είναι αυτό που μας σώζει.


Πρέπει να παλεύουμε γιατί με τον θάνατο καταφέρνουμε τη σεξουαλική αγνότητα και την αγάπη προς την ανθρωπότητα. Εάν δεν πεθαίνουμε ψυχολογικά δεν υπάρχει τίποτα από τα υπόλοιπα. Τότε αυτοί οι δύο παράγοντες μπορούν να εκπληρωθούν, με τον ψυχολογικό θάνατο είναι που εκπληρώνονται όλα.


Αυτές τις στιγμές αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βαλθείτε (να εξασκείτε) τον ψυχολογικό θάνατο, για να μπορείτε αληθινά να αποκτήσετε μία προσωπική και άμεση γνώση, όχι από βιβλία αλλά πολύ προσωπική, για να βοηθάτε την ανθρωπότητα.


Ερωτήσεις που έγιναν στον Α.Δ. Ραβολού σε σχέση με την προειδοποίηση που έστειλε πάνω στο θέμα του πλανήτη Ερκόλουμπους


Α.Δ. Ραβολού: Τον ψυχολογικό θάνατο πρέπει να τον πάρετε αποφασιστικά. Με ένα πολύ μικρό ποσοστό συνείδησης που θα ελευθερώσετε, μπορείτε να γλιτώσετε την καταστροφή. Δεν θα πάτε στο Νησί της Εξόδου αλλά θα πάτε σε ένα σίγουρο μέρος, όπου δεν θα σας συμβεί τίποτα και θα μπορέσετε να συνεχίσετε τη δουλειά σας για να παρουσιάσετε το απαιτούμενο ποσοστό συνείδησης για να μπορέσετε να πάτε στο Νησί της Εξόδου. Όμως προς το παρόν, θα σας σώσουν και θα σας πάνε σε ένα μέρος όπου θα μπορεί να είστε ασφαλείς, αυτοί που θα δουλεύουν σοβαρά με τον θάνατο των εγώ ή των ελαττωμάτων τους.


Ερώτηση: Όταν εσείς λέτε ότι «όλοι αυτοί που δουλεύουν σοβαρά θα τους μαζέψουν σε ένα ασφαλές μέρος όπου θα μπορούν να συνεχίσουν τη δουλειά» αναφέρεστε σε εκείνους που έχουν αποκτήσει ένα 50% της συνείδησης; Ποιες απαιτήσεις είναι αναγκαίες στην αντίθετη περίπτωση;


Απάντηση: Δεν αναφέρομαι σε αυτό. Το σημαντικό είναι να αρχίσετε μία σοβαρή δουλειά, με τον θάνατο των διαφόρων εγώ, αυτό είναι η διαφυγή αν και κάποιος δεν έχει το 50%. Δεν είναι ότι θα πάει στο Νησί της Εξόδου, όμως θα τον πάνε σε άλλο μέρος, ασφαλές, όπου τίποτα δεν θα του συμβεί και θα μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του. Η δουλειά του Θανάτου είναι βασική και θεμελιώδης, όμως αυτό είναι συνεχές κάθε στιγμή κάποιος να δουλεύει μέσα του αυτό-παρατηρούμενος σε οποιαδήποτε αρνητική λεπτομέρεια που εκδηλώνεται μέσα από τα διάφορα Εγώ, ζητώντας από τη Θεϊκή του Μητέρα την εξάλειψή της.


Οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έρχεται, πρέπει να ζητάτε από τη Θεϊκή σας Μητέρα τη διάλυσή της. Έτσι σιγά-σιγά κάποιος μετασχηματίζεται και μετασχηματίζει την καθημερινότητά του. Αυτοί είναι που πραγματικά θα κατορθώσουν την ΕΞΟΔΟ, αυτοί που θα αρχίσουν να δουλεύουν σε αυτές τις συνθήκες, όμως σοβαρά και κάθε στιγμή. 


Το να μάθει να βγαίνει κάποιος συνειδητά με αστρικό σώμα τις ώρες που πηγαίνει για ύπνο, είναι πολύ ζωτικό, για το λόγο ότι αυτός που αρχίζει να βγαίνει, αρχίζει να αυτό-καθοδηγείται από τον Πατέρα του και τους εκεί Δασκάλους, και γι' αυτό το λόγο να προετοιμάζεται για να οδηγεί τους άλλους. Γιατί αυτό είναι αυτό που χρειάζεται η ανθρωπότητα, οδηγούς.


Δεν είμαι κάποιος που βάζει φόβους, είμαι ένα ανθρώπινο ον που προειδοποιεί γι' αυτό που έρχεται και γι' αυτό που θα συμβεί. Αυτό που σας λέω είναι πολύ σοβαρό και αυτός που φοβάται τον Θεό στρώνεται στη δουλειά ενάντια στα ελαττώματά του, που είναι αυτά που μας απομονώνουν από τον Πατέρα.


Αδελφικά,   Α.Δ. Ραβολού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο θάνατος του Εγώ και το Αστρικό ξεδίπλωμα

Σχετικά με την ψυχολογική εσωτερική Εργασία

Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης ~V.M. Rabolú

Σχετικά με την τελική καταστροφή και τη Διάσωση

Ο Ερκόλουμπους στο βεληνεκές των τηλεσκοπίων

Οι πυρηνικές δοκιμές και ο ωκεανός / Οι Εξωγήινοι