Ο θάνατος του Εγώ και το Αστρικό ξεδίπλωμα



Ο Θάνατος

(Απόσπασμα από το βιβλίο "Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης" του Α.Δ. Ραβολού)

Αυτό το κεφάλαιο εσωτεριστικά τιτλοφορείται «ο Θάνατος», γιατί αυτός που αρχίζει να διαλύει τα ελαττώματά του, αρχίζει να βγαίνει από τον κύκλο, όπου βρίσκεται όλη η Ανθρωπότητα. Έτσι λοιπόν, όταν θα  τον καλέσουν να κάνει μια ατιμία λένε οι άλλοι: «Δεν χρησιμεύει για τίποτα, αυτός είναι ψόφιος», γιατί δεν ακολουθεί το δρόμο της υπόλοιπης Ανθρωπότητας.

Κάθε ανθρώπινο ον φέρει μέσα του μια Θεϊκή Σπίθα που ονομάζεται Ψυχή, Μπουδάτα ή Ουσία, τελικά, έχει διάφορα ονόματα - στην πραγματικότητα όμως είναι μια θεϊκή σπίθα που μας ωθεί και μας δίνει δύναμη για να ξεκινήσουμε μια πνευματική εργασία, όπως αυτή που σας διδάσκω. Αυτή η Ουσία ή Ψυχή είναι παγιδευμένη σε όλες μας τις κακίες, ελαττώματα ή ψυχολογικά εγώ, που εσωτεριστικά λέγονται "Εγώ". Είναι αυτά που δεν την αφήνουν να εκδηλωθεί ελεύθερα, γιατί αυτά αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση και διακυβέρνηση του ατόμου.

Όμως με τη δουλειά της διάλυσης των ελαττωμάτων αναπτύσσεται, ενδυναμώνεται, εκδηλώνεται με περισσότερη διαύγεια, με περισσότερη δύναμη. Μετατρέπεται βαθμιαία σε Ψυχή.


Θα δώσω ένα παράδειγμα: Αυτό το δέντρο στηρίζεται στις κύριες ρίζες του, αυτές δεν το τρέφουν, αλλά μονάχα το στηρίζουν ενάντια στους ανέμους και στο ίδιο του το βάρος για να μην πέσει, να μην καταρρεύσει. Και τα μικρά ριζίδιά του είναι αυτά που απλώνονται στην επιφάνεια της γης και απορροφούν τους χυμούς, για να το θρέψουν.

Έτσι ακριβώς είναι το Εγώ το δικό μας ή της Ανθρωπότητας. Οι χοντρές ρίζες που στηρίζουν το δέντρο συμβολίζουν τα κύρια ελαττώματα, όπως η λαγνεία, η εκδίκηση, ο θυμός, η υπερηφάνεια και διάφορα άλλα. Και οι μικρές ρίζες αντιπροσωπεύουν τις λεπτομέρειες, εκείνες τις μικροσκοπικές εκδηλώσεις που ανήκουν σε αυτό ή εκείνο το ελάττωμα, που δεν πιστεύουμε ότι είναι ελαττώματα, όμως είναι η τροφή του. Το εγώ τρέφεται με όλες αυτές τις μικροσκοπικές λεπτομέρειες, που έχουμε σε μεγάλη ποσότητα.

Πρέπει να αρχίσουμε να αυτοπαρατηρούμαστε, για να δούμε τις χιλιάδες και χιλιάδες αρνητικές λεπτομέρειες που έχουμε, οι οποίες είναι αυτές που στηρίζουν τον κορμό. Έτσι  πρέπει  να κάνει  ο καθένας  που  θέλει  να  σωθεί  από  την  καταστροφή  που έρχεται, να προσπαθεί να αφαιρεί την τροφή από αυτό το δέντρο, που είναι οι μικροσκοπικές ρίζες. Αρνητικές λεπτομέρειες, όπως οι κακές σκέψεις, το μίσος, ο φθόνος που αισθάνεται κάποιος ενάντια σε άλλα άτομα, η φιλοδοξία, να οικειοποιείται νομίσματα και ασήμαντα πράγματα, να λέει ψέματα, να λέει λόγια γεμάτα υπερηφάνεια, η απληστία· τελικά, όλα αυτά τα πράγματα, που κατά βάθος είναι αρνητικά, πρέπει να αρχίσει κανείς να τα διαλύει στα σοβαρά.

Υπάρχει μια άλλη θεϊκή σπίθα μέσα μας που ονομάζεται Θεϊκή Μητέρα, της οποίας αποστολή είναι να διαλύει τα ελαττώματα με ένα δόρυ που αυτή κατέχει. Όσο μικροσκοπική και αν είναι η λεπτομέρεια, πρέπει να ζητάμε από την εσώτερη ΘΕΪΚΗ ΜΗΤΕΡΑ: 

«Μητέρα  μου,  βγάλε  από  μέσα  μου  αυτό  το  ελάττωμα  και  διέλυσέ  το  με  το  δόρυ  σου». 

Αυτή θα το κάνει έτσι, γιατί αυτή είναι η αποστολή της, να μας βοηθάει με αυτόν τον τρόπο, για να απελευθερωνόμαστε σιγά-σιγά. Έτσι δεν μεγαλώνει άλλο το δέντρο, αλλά σταδιακά υποσιτίζεται, ξεραίνεται.

Αυτό που διδάσκω εδώ είναι για να μπει σε εφαρμογή, στην πράξη: όπου και αν πηγαίνετε, δουλεύετε ή ό,τι και αν κάνετε, πρέπει να προσέχετε το νου, την καρδιά και το σεξουαλικό κέντρο. Είναι τα τρία κέντρα από όπου εκδηλώνεται κάθε ελάττωμα και όταν ένα στοιχείο εκδηλώνεται, σε οποιοδήποτε και να είναι από αυτά τα τρία κέντρα, ακολουθεί αμέσως η παράκληση στη Θεϊκή Μητέρα, για να προβεί αυτή στη διάλυσή του.

Με αυτήν τη δουλειά του θανάτου του Εγώ που σας υποδεικνύω, αποκτά κάποιος την Επιστημονική Αγνότητα και μαθαίνει να αγαπά την Ανθρωπότητα. Αυτός που δεν δουλεύει με τη διάλυση των ελαττωμάτων, δεν μπορεί ποτέ να φτάσει στην Αγνότητα, ούτε μπορεί ποτέ να φτάσει να αισθανθεί αγάπη για τους άλλους, γιατί δεν αγαπά τον εαυτό του.

Η διάλυση των ελαττωμάτων και το αστρικό ξεδίπλωμα είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ που υπάρχουν για τη διάσωση.

Το αστρικό ξεδίπλωμα

Αγαπητέ αναγνώστη:

Μιας και μιλάμε για το αστρικό, θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε ονειρευτεί άτομα που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια, τοποθεσίες ή άτομα που δεν γνωρίζετε στο φυσικό, και που ο κόσμος κοινά και συνηθισμένα ονομάζει όνειρα: «Χθες βράδυ ονειρεύτηκα αυτό το πράγμα». Αλλά κανείς δεν στέκεται να σκεφτεί, γιατί ονειρευόταν άλλους τόπους και άλλα μέρη, αφού το φυσικό του σώμα ξεκουραζόταν στο κρεβάτι;

Αυτό είναι το Αστρικό Πεδίο ή Πέμπτη Διάσταση, όπου δεν υπάρχει η βαρύτητα ούτε η απόσταση, στην οποία ανήκει το Αστρικό Σώμα. Ένα σώμα ακριβώς ίδιο με το φυσικό, ενεργειακό, που κινείται με μεγάλες ταχύτητες, όπως η σκέψη, ικανό να ερευνά όλα όσα θέλει στο Σύμπαν.

Στην Πέμπτη Διάσταση κινούμαστε, ερευνούμε, γνωρίζουμε αυτό που είναι οι Άγγελοι, η Παρθένος και όλες οι Ιεραρχίες, που κινούνται, μιλούν και διδάσκουν μια Σοφία που δεν είναι γραμμένη στα βιβλία, που είναι πέρα από τον ανθρώπινο νου. Όταν κάποιος θέλει να γνωρίσει αφ' εαυτού εκείνο που ο κόσμος ονομάζει Αποκρυφισμό, εκεί το γνωρίζει και τότε παύει να είναι απόκρυφο.

Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μη βγει κανείς ασυνείδητος, κοιμισμένος, αλλά να βγει συνειδητά από το φυσικό σώμα και να κινηθεί εντελώς θεληματικά. Έτσι, αγαπητέ μου αναγνώστη, αν εσείς βάλετε σε εφαρμογή την έξοδο σε αστρικό, θα σας δώσω μάντραμ  που τα έχω εξασκήσει και γνωρίζω  ότι δίνουν θετικά αποτελέσματα. Ένα μάντραμ είναι μια μαγική λέξη, που μας επιτρέπει να βγούμε από το φυσικό σώμα και να επιστρέψουμε σε αυτό, με πλήρη συνείδηση.

Ξαπλώνετε, χαλαρώνετε το σώμα σας και προφέρετε αυτές τις μαγικές λέξεις 3 ή 5 φορές, προφορικά και μετά συνεχίζετε επαναλαμβάνοντάς τις νοητικά. Όταν αισθανθείτε να διαπερνά ένα ρεύμα όλο σας το σώμα, από τα πόδια μέχρι το κεφάλι, σα να χάνετε τη δύναμη και έρχεται μια τεμπελιά, που να μη θέλετε να κινηθείτε, πρέπει να σηκωθείτε με πολύ μεγάλη προσοχή, χωρίς να τρανταχτείτε, να σταθείτε όρθιοι και να κάνετε ένα πηδηματάκι, ώστε με μιας να αιωρηθείτε.

Μην αφήσετε να σας πιάσει φόβος, έκπληξη ή πολλή χαρά, όταν δείτε να αιωρείστε σε αστρικό σώμα: αυτό το κάνουν όλα τα ανθρώπινα όντα και τίποτα δεν τους έχει συμβεί. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι βγαίνουν ασυνείδητα και δεν κάνουν τα πράγματα κατά βούληση.

Όλοι μας έχουμε το Θεϊκό μας Πνεύμα, που ονομάζεται Πατέρας. Αμέσως μόλις δείτε τον εαυτό σας να αιωρείστε, πείτε: «Πατέρα μου, πήγαινέ με στη Γνωστική Εκκλησία» ή σε οποιοδήποτε μέρος θελήσετε να κατευθυνθείτε ή να γνωρίσετε, και αυτός θα σας πάει αμέσως, τόσο γρήγορα, σαν αστραπή. Εκεί θα λάβετε τη διδασκαλία άμεσα από τις Ιεραρχίες.

Έτσι θα αποκτάτε την αληθινή Σοφία, που δεν είναι γραμμένη στα βιβλία ούτε τη διδάσκουν στα πανεπιστήμια ούτε σε κανένα μέρος. Μακάρι να το κάνετε κάθε βράδυ.

Μάντραμ ΛΑΡΑΣ. Αυτό το μάντραμ προφέρεται παρατείνοντας τον ήχο της κάθε συλλαβής:

Λαααααααααααααααααααααααα
Ρρρρρρρρρρρρααααααααααα Σσσσσσσσσσσσσσσς  (σαν ένα σύριγμα)


 Ένα άλλο μάντραμ για να βγείτε σε αστρικό σώμα: ΦΑΡΑΟΝ.

Φααααααααααααααααααααααααα
Ρρρρρρρρρρρρρααααααααααα Οοοοοοοοοοοννννννννν


Θα σας δώσω ένα άλλο κλειδί, για να αφυπνίσετε συνείδηση σε ανώτερες διαστάσεις:

Όλα όσα βλέπουμε εδώ, όσα μας περιβάλλουν, τα σπίτια, οι άνθρωποι, τα αυτοκίνητα, έχουν ένα «διπλό», που είναι το αστρικό, και όταν κάποιος θέλει να διακρίνει που βρίσκεται, αν είναι στο φυσικό ή στο αστρικό, κοιτάει γύρω του όλα όσα τον περιβάλλουν, τους ανθρώπους, τα σπίτια, τον τόπο και κάνει στον εαυτό του αυτήν την ερώτηση: «Γιατί βλέπω εκείνο και εκείνο το πράγμα;» σαν να ήταν κάτι παράξενο. «Είμαι άραγε σε αστρικό σώμα ή σε φυσικό σώμα;» και κάνει ένα πηδηματάκι με την πρόθεση να αιωρηθεί.

Δεν χρειάζεται να πηδήξετε ένα μέτρο. Και εκατοστά να σηκωθείτε από το έδαφος, ήδη ξέρετε αν είστε στο φυσικό ή όχι. Αν δεν αιωρείστε, είναι γιατί βρίσκεστε στο φυσικό, και αν αιωρείστε, είναι γιατί βρίσκεστε σε αστρικό σώμα. Έτσι λοιπόν, αν δείτε ότι αιωρείστε, πρέπει να ζητήσετε  αμέσως από τον Εσώτερο Πατέρα να σας πάει στη Γνωστική Εκκλησία ή να σας πάει στο μέρος που εσείς επιθυμείτε να γνωρίσετε.

Κάντε το καθημερινά, όσες περισσότερες φορές μπορείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, στη δουλειά σας ή όπου και αν είστε και θα δείτε τα αποτελέσματα.

Υποστηρίζω αυτά που γράφω σε αυτό το βιβλίο, γιατί γνωρίζω, είμαι σίγουρος γι' αυτά που λέω, γιατί έχω ερευνήσει σε βάθος με το αστρικό μου σώμα, που είναι αυτό που μου επιτρέπει να αντιλαμβάνομαι τα πάντα, λεπτομερειακά.

Τελικό σημείωμα

Αυτές τις φόρμουλες τις δίνω στην Ανθρωπότητα, διότι αυτός που θα ήθελε πραγματικά να σωθεί από την καταστροφή που έρχεται, πρέπει να αρχίσει μια και έξω να διαλύει το ψυχολογικό εγώ, δηλαδή όλα μας τα ελαττώματα, που είναι χιλιάδες, να αποκτήσει τα προσόντα, ώστε τη στιγμή της διάσωσης να οδηγηθεί σε ένα ασφαλές μέρος, όπου τίποτε δεν θα του συμβεί και να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει πάνω στον εαυτό του, μέχρι να φτάσει στην Απελευθέρωση. Αυτός θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να ξεφύγει από την καταστροφή.

Η Θεϊκή Δικαιοσύνη ονομάζει αυτήν την Ανθρωπότητα «η χαμένη συγκομιδή», δηλαδή, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Η καταστροφή που έρχεται είναι γιατί πια οι Θεοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο για μας. Έτσι λοιπόν, την Ιεραρχία κανείς δεν θα την αιφνιδιάσει. Όλα είναι σχεδιασμένα.

Αγαπητέ αναγνώστη: Μιλάω πολύ ξεκάθαρα για να με καταλάβετε, ότι είναι αναγκαίο να ριχτείτε σοβαρά στη δουλειά, γιατί αυτός που δουλεύει διαφεύγει τον κίνδυνο. Αυτό δεν είναι για να διαμορφώσετε θεωρίες, ούτε συζητήσεις, αλλά να πειραματιστείτε την αληθινή διδασκαλία που σας δίνω σε αυτό το βιβλίο, αφού δεν μας μένει κάτι άλλο για να προσφύγουμε.

Δεν είμαι κάποιος που βάζει φόβους, είμαι ένα ανθρώπινο ον που προειδοποιεί γι' αυτό που έρχεται και γι' αυτό που θα συμβεί. Αυτό που σας λέω είναι πολύ σοβαρό και αυτός που φοβάται τον Θεό στρώνεται στη δουλειά ενάντια στα ελαττώματά του, που είναι αυτά που μας απομονώνουν από τον Πατέρα.

Πάνω στο εσωτεριστικό μέρος θα μπορούσα να επεκταθώ περισσότερο, όμως δεν θέλω να κάνω κατάχρηση του χρόνου σας, αλλά να αγωνιστώ, ώστε ο καθένας να πραγματοποιήσει αυτήν τη δουλειά που σας διδάσκω, γιατί αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει και δεν θέλω να χαθεί κανείς.


VENERABLE MAESTRO RABOLÚ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σχετικά με την ψυχολογική εσωτερική Εργασία

Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης ~V.M. Rabolú

Σχετικά με την τελική καταστροφή και τη Διάσωση

Ο Ερκόλουμπους στο βεληνεκές των τηλεσκοπίων

Οι πυρηνικές δοκιμές και ο ωκεανός / Οι Εξωγήινοι