Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης ~V.M. Rabolú



Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης

(Απόσπασμα από το βιβλίο "Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης" του Α.Δ. Ραβολού)

Η Ανθρωπότητα είναι γοητευμένη από τις προβλέψεις των λανθασμένα ονομαζόμενων επιστημόνων, που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να τη γεμίζουν με ψέματα, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Θα μιλήσουμε για τον Ερκόλουμπους ή Κόκκινο Πλανήτη, που έρχεται προς τη Γη.

Οι  επιστήμονες,  σύμφωνα  με  κάποιες  εκδοχές,  μέχρι  που τον ζύγισαν κιόλας, ότι έχει τόσους τόνους και τόση διάμετρο, σαν να  ήταν  κάποιο  παιδικό  παιχνίδι,  όμως  δεν  είναι  έτσι. Ο Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης είναι 5 ή 6 φορές μεγαλύτερος από τον Δία, είναι ένας μεγάλος γίγαντας, ώστε δεν υπάρχει τίποτε που να τον παρεμποδίσει ή να τον εκτρέψει.

Οι  γήινοι  πιστεύουν  ότι  είναι  ένα  παιχνίδι,  όμως πραγματικά είναι η αρχή του τέλους του πλανήτη Γη. Ήδη έφτασε. Αυτό το γνωρίζουν οι άλλοι κόσμοι του ηλιακού μας συστήματος και υπάρχει σφοδρή επιθυμία από αυτούς να μας προσφέρουν μια βοήθεια  για  να  αποφευχθεί  η καταστροφή,  αλλά  κανείς  δεν  θα μπορέσει  να  τη  σταματήσει,  γιατί  αυτή  είναι  η  τιμωρία  που μας αξίζει, για να μπει ένα τέλος στην τόση κακία.


Κάνω  γνωστό  ότι  ο  Ερκόλουμπους  είναι  μια  δημιουργία, όπως ο κόσμος μας. Έχει την Ανθρωπότητά  του, που κατοικεί σε αυτόν,  τόσο  διεστραμμένη  όπως  αυτή  εδώ.  Κάθε  πλανήτης, κάθε κόσμος  έχει  την  Ανθρωπότητά  του.  Να  μην  πιστεύουν  οι  κύριοι επιστήμονες  ότι  θα επιτεθούν  σε  αυτόν  τον  πλανήτη  και  θα  τον διαλύσουν, γιατί εκεί επίσης έχουν τα όπλα τους και μπορούν να ανταπαντήσουν και να μας εξαφανίσουν από την μια στιγμή στην άλλη. Αν τους επιτεθούν, αυτοί θα αμυνθούν και το τέλος θα ήταν πολύ πιο γρήγορο.

Είναι  γεγονός  πως,  στο  πήγαινε-έλα  της  ζωής,  όλα επιστρέφουν στην αρχή ή στο τέλος τους. Στην Ήπειρο Ατλαντίδα συνέβη η ίδια περίπτωση, σε μικρότερη ένταση, όμως σε αυτήν την επιστροφή των γεγονότων ο πλανήτης μας δεν αντέχει ούτε καν να  περάσει  ο  άλλος  από  πολύ κοντά,  χωρίς  να  εκτιναχθεί  σε κομμάτια. Αυτό το παραβλέπουν οι κύριοι επιστήμονες, γιατί αυτοί θεωρούν  τους  εαυτούς  τους  πανίσχυρους  με  τα  όπλα  τους, ικανούς  να  καταστρέψουν  έναν τέτοιο  γίγαντα,  όμως  κάνουν μεγάλο λάθος.

Αυτό που θα συμβεί μέσα σε σύντομο χρόνο είναι η κατάρρευση του περίφημου «Πύργου της Βαβέλ», που κατασκεύασαν. Ήδη τον τελείωσαν και τώρα έρχονται οι αρνητικές συνέπειες για όλη την Ανθρωπότητα.

Αυτό  μπορούν  να  το  αρνηθούν  οι  επιστήμονες  με  τις θεωρίες  τους,  όπως  το  κάνουν  και  το έχουν  κάνει,  με  το  να διαστρεβλώνουν  την  αλήθεια  απλά  και  μόνο  από  υπερηφάνεια, κενοδοξία και επιθυμία για εξουσία. Θα γελούν σαν γαϊδούρια που γκαρίζουν,  γιατί  δεν  είναι ικανοί  να  λογαριάσουν  τις  συνέπειες αυτού που έκαναν: Γέμισαν τον πλανήτη με ατομικές βόμβες για να τον  υποτάξουν  και  δεν  υπολογίζουν  ότι  υπάρχει  Θεός  και  η Δικαιοσύνη  Του,  ο  οποίος θα συντρίψει  τα  πάντα.  Στα  κτήνη  δεν μπορείς να μιλήσεις για το Θεό, γιατί γκαρίζουν και με τις πράξεις τους τον αρνούνται. Θεωρούν τους εαυτούς τους Θεούς και αυτό δεν είναι έτσι.

Αυτές  οι  κίβδηλες  δυνάμεις,  όπως  ονομάζονται  τώρα,  θα καταλήξουν σε συντρίμμια τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, γιατί το χρήμα μέσα σε πολύ λίγο χρόνο θα εξαφανιστεί και η πείνα και η δυστυχία  θα  τις  αποτελειώσουν.  Δεν  θα  αντέξουν  ούτε  ένα ταρακούνημα και θα παγώσουν από το φόβο και τον τρόμο. Εκεί θα καταλάβουν πραγματικά ότι υπάρχει η Θεϊκή Δικαιοσύνη για να τιμωρήσει τη διαφθορά.


Αυτό που τώρα συμβαίνει, που όλος ο κόσμος καταγίνεται με το να αναζητά το χρήμα με κάθε τρόπο, συνέβη ακριβώς στην Ατλαντίδα,  όπου  ο  θεός  εκείνης  της  εποχής  ήταν  το  χρήμα,  οι θρησκείες τον απεικονίζουν σαν ένα χρυσό μόσχο. Παρομοίως σε αυτήν  την  εποχή  το  χρήμα είναι ο  θεός,  όμως  είναι  λαθεμένοι ολοκληρωτικά.

Οι  πλούσιοι,  που  τόσο  ωρύονται  τώρα  από  εξουσία,  θα είναι οι πιο δυστυχισμένοι, γιατί τίποτε δεν θα καταφέρουν με το να έχουν ποσότητες χρημάτων, αφού δεν θα υπάρχει κάποιος να πουλήσει σε  αυτούς  ούτε  να  αγοράσει  από  αυτούς.  Θα  πέφτουν στα  γόνατα  και  θα  κλαίνε,  ζητώντας ένα  πιάτο  φαγητό  και  θα ουρλιάζουν σαν σκυλιά.

Όταν ο  Ερκόλουμπους πλησιάσει περισσότερο στη  Γη  και σταθεί δίπλα στον Ήλιο, θα αρχίσουν οι θανατηφόρες επιδημίες να εξαπλώνονται  σε  όλον  τον  πλανήτη  και  οι  γιατροί  ή  η  επίσημη επιστήμη  δεν  θα  γνωρίζουν  τι  είδους  ασθένειες  είναι  και  πώς θεραπεύονται.  Θα  σηκώσουν  τα χέρια  εμπρός  στις  επιδημίες.  Θα αρχίσει να εξαφανίζεται η ζωή στον πλανήτη μας και εκεί είναι που η  Ανθρωπότητα  θα  πρέπει  να  τρώει  πτώματα  των  ομοίων  της, εξαιτίας της σαρωτικής πείνας και του ανυπόφορου καύσωνα.

Θα φτάσει η στιγμή της τραγωδίας, του σκότους: σεισμικές δονήσεις,  ηπειρωτικοί  σεισμοί, θαλάσσιοι  σεισμοί.  Τα  ανθρώπινα όντα θα ανισορροπήσουν νοητικά, επειδή δεν θα μπορούν να φάνε ούτε  να  κοιμηθούν  και,  βλέποντας  τον  κίνδυνο,  θα  ρίχνονται μαζικά στον γκρεμό, ολοκληρωτικά τρελοί.

Αυτή  η  φυλή  θα  εξαφανιστεί.  Δεν  θα  μείνει  ζωή  στον πλανήτη και η Γη θα βυθιστεί στον ωκεανό, γιατί η Ανθρωπότητα έφτασε  στην  πιο  μεγάλη  διαφθορά  και  θέλει  πια  να  περάσει  το κακό σε άλλους πλανήτες, και αυτό δεν θα της επιτραπεί.

Οι επιστήμονες και ο κόσμος ολόκληρος είναι πανικόβλητοι, χωρίς ακόμη να έχει αρχίσει η καταστροφή, αλλά ο φόβος στο Θεό δεν  υπάρχει  σε  κανένα  γήινο.  Πιστεύουν  ότι  είναι  αφέντες και κύριοι  της  ζωής,  ότι  είναι  ισχυροί,  όμως  τώρα  θα  δουν  ότι  ναι υπάρχει  Θεϊκή Δικαιοσύνη, που  μας  κρίνει  σύμφωνα  με  τα  έργα μας.

Αυτό  που  βεβαιώνω  σε  αυτό  το  βιβλίο  είναι  μια  πολύ βραχυπρόθεσμη  προφητεία,  γιατί  είμαι βέβαιος  για  το  τέλος  του πλανήτη, το γνωρίζω.  Δεν  θέλω  να  σας  τρομάξω  αλλά  να  σας προειδοποιήσω, γιατί  αγωνιώ  για  αυτήν  την  καημένη  ανθρωπότητα,  μιας  και  τα γεγονότα  δεν περιμένουν  και  δεν  υπάρχει  χρόνος  για  χάσιμο  σε απατηλά πράγματα.


VENERABLE MAESTRO RABOLÚ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο θάνατος του Εγώ και το Αστρικό ξεδίπλωμα

Σχετικά με την ψυχολογική εσωτερική Εργασία

Σχετικά με την τελική καταστροφή και τη Διάσωση

Ο Ερκόλουμπους στο βεληνεκές των τηλεσκοπίων

Οι πυρηνικές δοκιμές και ο ωκεανός / Οι Εξωγήινοι