Σχετικά με την τελική καταστροφή και τη Διάσωση

Ενδεχομένως πολλοί από τους αναγνώστες να μην έχουν ακούσει ποτέ για τον Ερκόλουμπους και τη μεγάλη καταστροφή που θα λάβει χώρα στον πλανήτη μας. Είμαστε ήδη πάνω στο χρόνο. Προτρέπουμε τους αναγνώστες να δείξουν τη δέουσα προσοχή σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, διότι δεν πρόκειται για ανθρώπινες επινοήσεις αλλά για γεγονότα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και που μας έχουν ήδη προειδοποιήσει γι’ αυτά οι προφήτες όλων των εποχών και οι φωτισμένοι Διδάσκαλοι του καιρού μας.

Πολλά ακούγονται και γράφονται για την έλευση του πλανήτη Ερκόλουμπους, τελικά είναι ευρέως γνωστός με πολλά ψευδο-ονόματα όπως «Planet X», «Nibiru», «Ison», «Nemesis», «Planet 9», «Tyche», «Destroyer» κτλ, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση από διάφορους απατεώνες και ψευδοερευνητές, που διαστρεβλώνουν τα δεδομένα υποβιβάζοντας το θέμα σε φτηνές θεωρίες συνωμοσίας για προσωπικό τους όφελος και αυτοπροβολή. Εμείς συνιστούμε ανεπιφύλακτα τα λόγια των Αξιοσέβαστων Δασκάλων Ραβολού και Σαμαέλ Αούν Βεόρ, που με ανιδιοτέλεια και βαθιά αγάπη προς την ανθρωπότητα μας έδειξαν την Αλήθεια και τους τρόπους για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την επικείμενη καταστροφή.

Σύμφωνα με τα λόγια αυτών των Δασκάλων, ο Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης είναι ένας γιγαντιαίος πλανήτης, περίπου έξι φορές μεγαλύτερος από τον πλανήτη Δία του ηλιακού μας συστήματος και διαγράφει τροχιά γύρω από ήλιο TYLAR του πλανητικού συστήματος TYLO, το οποίο στην πορεία του πλησιάζει με ταχύτητα το δικό μας. Κάθε φορά που το ηλιακό μας σύστημα συμπληρώνει μια πλήρη τροχιά γύρω από τη Ζωδιακή Ζώνη, συμβαίνει ο Ερκόλουμπους να περνάει πολύ κοντά από τον πλανήτη μας. Αυτό το πλησίασμα επιφέρει την αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης και προκαλεί τεράστιες φυσικές καταστροφές στην επιφάνειά της, δηλαδή προκαλεί έναν τρομακτικό κατακλυσμό.


Η ανθρωπότητα που θα κατοικεί τότε στην επιφάνεια της Γης θα εξαφανιστεί ολοκληρωτικά. Αυτό έχει επαναληφθεί στο παρελθόν με όλες τις προηγούμενες  φυλές που κατοίκησαν στη Γη, με τελευταία αυτήν της Ατλαντικής Ηπείρου που βυθίστηκε βίαια στους ωκεανούς. Αυτό το γεγονός αναφέρεται στις αρχαίες Γραφές και είναι γνωστό ως «ο κατακλυσμός του Νώε», αλλά και ως «ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα» που είναι η αρχαία Ελληνική εκδοχή του κατακλυσμού. Τώρα ήρθε η σειρά της τωρινής Πέμπτης φυλής, η οποία έφτασε στο αποκορύφωμα της κακίας και της διαφθοράς και θα καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά όταν ο Ερκόλουμπους πλησιάσει αρκετά. Ήδη αυτός πλησιάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και βρίσκεται πια στο βεληνεκές των τηλεσκοπίων. Δεν βλέπει όποιος δεν θέλει.

Θα πρέπει λοιπόν σε αυτό το σημείο να δώσουμε ευλόγως έμφαση στο θέμα της Διάσωσης, γιατί θα υπάρξει πραγματικά διάσωση μιας μερίδας ανθρώπων. Αυτοί θα είναι όλοι όσοι εργάστηκαν πολύ σοβαρά πάνω στον εαυτό τους και στην ψυχολογία τους, πεθαίνοντας μέσα τους ως προς το σκοτεινό και πολυπρόσωπο ψυχολογικό Εγώ, αφυπνίζοντας Συνείδηση εδώ στο φυσικό και στους ανώτερους κόσμους. Πρόκειται για μια ψυχολογική Εργασία που απαιτεί μια πολύ ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους μας, με την οποία η συνηθισμένη ζωή μας καθώς και ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, αλλάζουν ριζικά. Αυτή λοιπόν η ομάδα ανθρώπων θα μεταφερθεί σε ένα κρυφό νησί στον Ειρηνικό ωκεανό, όπου εκεί δεν θα συμβεί τίποτα και θα μπορούν να  παρακολουθήσουν με ασφάλεια όλες τις μεγάλες ανακατατάξεις στο φλοιό του πλανήτη.

Αυτοί οι άνθρωποι θα αποτελέσουν αργότερα τον πυρήνα της επόμενης Έκτης φυλής που θα κατοικήσει στις νέες στεριές που θα αναδυθούν από τους ωκεανούς στον πλανήτη. Στο Ευαγγέλιο αναφέρονται ως «αυτοί που θα κληρονομήσουν τη Γη». Για την υπόλοιπη ανθρωπότητα δυστυχώς το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα τρομακτικά πράγματα που πρόκειται να συμβούν και στο τέλος να εξαφανιστεί αναπόφευκτα από τις καταστροφές και την πύρινη λαίλαπα, που θα προκληθούν εξαιτίας της τεράστιας πλανητικής μάζας του Ερκόλουμπους, η οποία θα ελκύει μαγνητικά την υγρή φωτιά που υπάρχει στο εσωτερικό της Γης. Συμφέρει λοιπόν να πάρουμε στα σοβαρά αυτές τις προειδοποιήσεις και να βάλουμε σε εφαρμογή την ουσιαστική δουλειά πάνω στην ψυχολογική μας φύση, όπως μας έχουν διδάξει ανιδιοτελώς οι Αξιοσέβαστοι Δάσκαλοι Ραβολού και Σαμαέλ Αούν Βεόρ.


Αυτή η γνώση δεν αφορά μόνο μια τάξη ανθρώπων με συγκεκριμένες θρησκευτικές πεποιθήσεις, αλλά απευθύνεται προς όλα τα ανθρώπινα όντα ανεξαιρέτως. Όσοι νομίζουν πως μόνο οι οπαδοί μιας θρησκείας, ομολογίας, συστήματος ή αίρεσης θα έχουν την πολυτέλεια να διασωθούν, είναι παντελώς παραπλανημένοι. Συμβαίνει δυστυχώς ο φανατισμός και η υπερηφάνεια να έχουν τυφλώσει τη διάνοια αυτών των ανθρώπων, και παρανοώντας νομίζουν πως είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού, αγνοώντας βλακωδώς την αξιοθρήνητη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τόσο οι ίδιοι, όσο και η υπόλοιπη ανθρωπότητα. Ο αληθινός λαός του Θεού απαρτίζεται από όλους εκείνους που δουλεύουν πολύ σοβαρά πάνω στον εαυτό τους, απ’ όπου αυτοί και αν προέρχονται.

Αυτός που δουλεύει εντατικά πάνω στον εαυτό του, βγαίνει αυτομάτως από τον ελαττωματικό κύκλο που βρίσκεται όλη η ανθρωπότητα και δεν ανήκει πλέον σε καμιά θρησκεία, δόγμα ή σύστημα, αλλά λαμβάνει βοήθεια και προστασία από τις Θεϊκές Ιεραρχίες, που δίνουν πάντα την ύστατη ευκαιρία σε αυτά τα άτομα να αναβλύσουν πνευματικά. Ένα τέτοιο άτομο δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς και με εσωτερική επαγρύπνηση για το θάνατο των ψυχολογικών ελαττωμάτων και για την αφύπνιση της Συνείδησης. Αντιλαμβάνεται πλήρως την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται ολόκληρη η ανθρωπότητα και απομονώνεται μυστικά μέσα του από όλους και όλα. Δεν επαναπαύεται σε καμιά επίπλαστη σιγουριά για Σωτηρία και δεν τρέφει φρούδες ελπίδες για μια γωνίτσα στον Παράδεισο, αλλά εξαγοράζει τον καιρό επειδή γνωρίζει ότι οι ημέρες είναι πονηρές. Αυτό το άτομο ασφαλώς βιώνει πλήρως εκείνα τα λόγια του Απόστολου Παύλου: «με φόβο και τρόμο την εαυτών σωτηρία κατεργάζεστε».

Η Διάσωση λοιπόν θα γίνει τον κατάλληλο καιρό, κατά τον οποίο θα ειδοποιηθούν με ειδικό τρόπο όλοι εκείνοι που εργάστηκαν σοβαρά πάνω στο θάνατο του Εγώ και στην αφύπνιση της Συνείδησης, για να κατευθυνθούν σε συγκεκριμένα μέρη που οι οδηγίες θα τους υποδείξουν και θα μεταφερθούν στο κρυφό νησί του Ειρηνικού, για να συνεχίσουν εκεί να δουλεύουν πάνω στον εαυτό τους ασφαλείς, μακριά από τις καταστροφές. Η μεταφορά αυτή θα γίνει με τα κοσμικά σκάφη, που φυλάγονται ήδη με μεγάλη μυστικότητα σε ειδικά κρυφά μέρη του πλανήτη, καθώς και με τα διαπλανητικά σκάφη των εξωγήινων αδελφών μας από τους γειτονικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, που θα συνδράμουν με μεγάλο ενδιαφέρον και αφοσίωση σε αυτό το έργο της Διάσωσης.

Η Διάσωση περιγράφεται και στην πρώτη προς Θεσσαλονικείς επιστολή του Απόστολου Παύλου ως εξής: «ότι αυτός ο Κύριος με κέλευσμα, με φωνή Αρχαγγέλου και με σάλπιγγα Θεού θα καταβή από ουρανού, και οι νεκροί εν Χριστώ θα αναστηθούν πρώτα, έπειτα εμείς οι ζώντες που θα απομείνουμε θα αρπαχτούμε μαζί με αυτούς εν νεφέλαις σε συνάντηση του Κυρίου στον αέρα και έτσι θα είμαστε πάντοτε μαζί με τον Κύριο». Αυτό είναι διαδεδομένο στον Χριστιανικό κόσμο ως «η Αρπαγή της Εκκλησίας». Η διαφορά είναι, ότι οι περισσότεροι κάνουν το λάθος κατά την ερμηνεία να αποδίδουν το νόημα με την κυριολεκτική έννοια των λέξεων, παραβλέποντας ατυχώς το βαθύ συμβολισμό των λόγων του Απόστολου Παύλου. Κάνουν σοβαρότατο λάθος όσοι ερμηνεύουν τις Ιερές Γραφές αγνοώντας τους βαθείς συμβολισμούς. Αυτό τους οδηγεί εκ των πραγμάτων σε λάθος συμπεράσματα και σε πνευματική πλάνη ακόμα και όταν είναι πεπεισμένοι ότι ορθοτομούν τον Λόγο, χαρακτηριστικό δείγμα της μυστικιστικής υπερηφάνειας.

Οι Ιερές Γραφές είναι συμβολικές. Ολόκληρη η Αγία Γραφή είναι συμβολική. Ο συμβολισμός είναι η ψυχή του Λόγου. Όσοι απορρίπτουν τη συμβολικότητα από τις Γραφές, απορρίπτουν ουσιαστικά τον Λόγο. Όποιοι ερμηνεύουν με την κυριολεκτική έννοια την Αγία Γραφή παραβλέποντας τους βαθείς συμβολισμούς, υποπίπτουν σε τραγικά σφάλματα και σε πνευματική πλάνη. Ο συμβολισμός είναι η γλώσσα της Συνείδησης. Μόνο η αφυπνισμένη Συνείδηση μπορεί να εννοήσει τα βαθιά νοήματα των συμβολισμών των Ιερών Γραφών. Οι πλανημένοι θεωρούν ότι δεν υπάρχουν συμβολισμοί στην Αγία Γραφή. Οι υπερήφανοι, οι εγωλάτρες, πιστεύουν πως είναι ικανοί να ερμηνεύσουν τις Γραφές αγνοώντας τους συμβολισμούς. Ο νους δεν μπορεί να γνωρίζει τίποτα για τους συμβολισμούς της Αγίας Γραφής. Η αλαζονεία του νου μπορεί μόνο να διαστρεβλώσει τις Αλήθειες της. Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι απόρροια της παρανοϊκής καχυποψίας. Οι θεωρίες συνωμοσίας γεννιούνται και αναπαράγονται σε ένα παρανοϊκό μυαλό. Οι θεωρίες συνωμοσίας αποτελούν το "ευαγγέλιο" του Ψευδοπροφήτη. Για να γνωρίσουμε πλήρως τις Αλήθειες των Ιερών Γραφών και τα βαθιά νοήματα των συμβολισμών τους, οφείλουμε να πεθαίνουμε ως προς το Ψυχολογικό Εγώ για να ανοίξουμε τον Εσωτερικό Νου. Ο Εσωτερικός Νους ανοίγει μόνο με το θάνατο του ψυχολογικού Εγώ.
 
Αγαπητοί αναγνώστες, πρέπει να συλλογιστούμε σε βάθος και να κατανοήσουμε πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η καθημερινή ζωή που μας απορροφά με το άγχος, με τις υποχρεώσεις, τα προβλήματα, το κυνήγι του χρήματος, των απολαύσεων, των διασκεδάσεων κτλ αποτελεί τον ύπνο της Συνείδησης, της δικής μας Συνείδησης. Όλα αυτά είναι «η πλατεία πύλη και η ευρύχωρη οδός που οδηγεί στην απώλεια». Ο βιοτικός αγώνας είναι απαραίτητος για την επιβίωση, αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός της ύπαρξής μας σε αυτόν τον κόσμο. Ο Ερκόλουμπους έρχεται ταχέως για να τα ισοπεδώσει όλα. Γι’ αυτό πρέπει να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας χωρίς να αφηνόμαστε να μας καταβροχθίζουν ψυχικά οι μέριμνες. Εδώ είμαστε προσωρινά. Θα ήταν παράλογο να αναλωνόμαστε με κάτι που θα καταλήξει σε στάχτες. Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος αυτό κάνει. Θεωρούν το κυνήγι του χρήματος, των απολαύσεων και της διασκέδασης, πιο σοβαρή υπόθεση από αυτή τη Γνώση που μεταδίδουμε εδώ. Η υπνωτιστική δύναμη του Εγώ με τα κατώτερα συναισθήματα, κρατούν την ανθρωπότητα πλήρως γοητευμένη, σε βαθύ ύπνο. Αυτό δυστυχώς συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι ζουν αυτο-εγκλωβισμένοι μέσα στο δύσοσμο και βρόμικο περιβάλλον του ίδιου τους του νου, λατρεύοντας το αγαπημένο τους Εγώ.

Πρέπει πάντα να συλλογιζόμαστε με σοβαρότητα και να δρούμε με πλήρη αίσθηση της ηθικής ευθύνης. Χρειάζεται να δώσουμε προτεραιότητα στην ψυχολογική Εργασία με τον εαυτό μας γιατί εκεί βρίσκεται η Σωτηρία μας.  Υπάρχουν αυτοί που θα πουν ότι η Σωτηρία βρίσκεται στον Χριστό. Όσοι δεν μπορούν να διακρίνουν τον Χριστό σ' αυτήν την ψυχολογική Εργασία είναι τυφλοί. Στα πλαίσια της αυστηρής δουλειάς με τον εαυτό μας, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για τις βιοτικές ανάγκες. Ας θυμόμαστε πάντα εκείνα τα λόγια του Ευαγγελίου που λέει ότι «γνωρίζει ο Πατέρας σας ο ουράνιος ότι έχετε ανάγκη από όλα αυτά. Ζητείτε πρώτα τη βασιλεία του Θεού και τη δικαιοσύνη του και όλα αυτά θα σας δοθούν για συμπλήρωμα». Διότι η Βασιλεία του Θεού και η Δικαιοσύνη Του βρίσκονται στο θάνατο του ψυχολογικού Εγώ και στην Αφύπνιση της Συνείδησης. Κανείς δεν σώθηκε με θεωρίες, με ηθικούς κώδικες και εγχειρίδια καλής συμπεριφοράς. Χρειάζεται να πεθαίνουμε στον εαυτό μας ουσιαστικά, άμεσα από στιγμή σε στιγμή, χρειάζεται να αφαιρούμε το ΕΓΩ με ολόκληρο, πλήρη και συνολικό τρόπο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πραγματοποιήσουμε την Αφύπνιση της Συνείδησης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μετέχουμε στην Έξοδο.

Paz Inverencial!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο θάνατος του Εγώ και το Αστρικό ξεδίπλωμα

Σχετικά με την ψυχολογική εσωτερική Εργασία

Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης ~V.M. Rabolú

Ο Ερκόλουμπους στο βεληνεκές των τηλεσκοπίων

Οι πυρηνικές δοκιμές και ο ωκεανός / Οι Εξωγήινοι