Ενημέρωση - Ειδοποίηση για την τελική ΔΙΑΣΩΣΗ και την σημασία της

 
 
 Πολύς λόγος γίνεται ανάμεσα στις διάφορες χριστιανικές εκκλησίες κάθε είδους, δόγματος, ομολογίας, ομάδων κτλ για τη λεγόμενη “αρπαγή της εκκλησίας”.
 
Παρά τις δογματικές διαφορές που έχουν μεταξύ τους, όσον αφορά όμως αυτό το θέμα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία συγκλίνουν στην ίδια θεωρία της “αρπαγής”.

Το λάθος που κάνουν όμως οφείλεται στο ότι ερμηνεύουν τα εδάφια της Γραφής με τρόπο επιφανειακό και καθαρά ορθολογιστικό, παραβλέποντας ολοκληρωτικά τους βαθείς συμβολισμούς που ενέχουν τα επίμαχα εδάφια, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε εσφαλμένη θεώρηση του θέματος αυτού.
 
Θα χρειαστεί εδώ να ενημερώσουμε επίσημα και δημόσια όλο αυτόν τον κόσμο για τον πραγματικό τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το ειδικό αυτό γεγονός.

Για το ότι αυτό που θα λάβει χώρα θα είναι ΔΙΑΣΩΣΗ και όχι “αρπαγή” με τον τρόπο που το φαντάζονται και διαδίδουν.

Για το ότι αυτή η ΔΙΑΣΩΣΗ θα γίνει με τα διαπλανητικά Σκάφη των εξωγήινων αδελφών μας από τους γειτονικούς πλανήτες του ηλικακού μας συστήματος.
 
Για το ότι σε αυτή τη ΔΙΑΣΩΣΗ θα λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν εργαστεί σοβαρά πάνω στην ψυχολογική τους φύση, διαλύοντας τα διάφορα ψυχολογικά ελαττώματα ή Εγώ με σκοπό την αφύπνιση της Συνείδησης, ανεξαρτήτου θρησκείας, δόγματος, ομολογίας, φυλής, έθνους, ιδεολογίας κτλ.

Για το ότι αυτό το γεγονός, δεν θα πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον όπως εσφαλμένα νομίζουν και κηρύττουν από τους άμβωνες των διαφόρων εκκλησιών, αλλά  αυτή η διαδικασία θα εξελιχθεί όταν ο πλανήτης Ερκόλουμπους πλησιάσει αρκετά τη Γη και αρχίσουν οι μεγάλες καταστροφές στον πλανήτη μας.
 
Για το ότι θα πρέπει πρώτα να γίνει ένας μεγάλος πόλεμος σε πλανητικό επίπεδο, με αρκετές σειρές ρίψεων ατομικών και πυρηνικών κεφαλών, που θα ταρακουνήσουν σημαντικά τον ήδη μετατοπισμένο άξονα του πλανήτη με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στις υπόλοιπες δημοσιεύσεις αυτού του blog.
 
Με αυτόν τον τρόπο Ενημερώνουμε - Ειδοποιούμε δημόσια για την πραγματική κατάσταση και όπως αυτή θα λάβει χώρα, όσον αφορά το θέμα της ΔΙΑΣΩΣΗΣ και της τελικής καταστροφής της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Έτσι ώστε, όσοι δέχονται το μήνυμα αυτό να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να συμμετάσχουν στη ΔΙΑΣΩΣΗ όταν έρθει ο καιρός και για να μη πλανώνται από αμφιλεγόμενες θεωρίες και συστήματα που τάζουν Σωτηρία με προϋπόθεση και σκοπό την ενσωμάτωση στους κόλπους τους.
 
Η αληθινή Εκκλησία του Χριστού εδρεύει στον Αστρικό κόσμο (πέμπτη διάσταση). Αυτή είναι άφθαρτη. Όλες οι άλλες εκκλησίες στην επιφάνεια του πλανήτη θα αφανιστούν από τις καταστροφές.

Να θυμάστε ότι όλα αυτά τα οποία μπορεί κάποιος να ακούσει σε τέτοια συστήματα, εκκλησίες ή ομάδες δεν αποτελούν αποκαλύψεις, αλλά θεωρίες, τις οποίες θεωρίες διαμορφώνει και αναπαράγει ο ανθρώπινος νους, δηλαδή το σκοτεινό και πολυπρόσωπο ΕΓΩ.


            Paz Inverencial! 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο θάνατος του Εγώ και το Αστρικό ξεδίπλωμα

Σχετικά με την ψυχολογική εσωτερική Εργασία

Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης ~V.M. Rabolú

Σχετικά με την τελική καταστροφή και τη Διάσωση

Ο Ερκόλουμπους στο βεληνεκές των τηλεσκοπίων

Οι πυρηνικές δοκιμές και ο ωκεανός / Οι Εξωγήινοι